I 70 år har Zenitel levert levert spesialutviklede kommunikasjons- og dataløsninger til skip.

Selskapet er ekspert på og utvikler løsninger for Public Address, Radio og Intercom. Disse komplementeres med en rekke tredjeparts systemer som integreres i en komplett kommunikasjonsløsning skreddersydd for hvert prosjekt.

Siden 1946 har vi levert løsninger for kommunikasjon om bord i båter og vi er fortsatt en foretrukket leverandør for de som ønsker innovative løsninger med lang levetid.

Retrofit
Våre systemer er bakoverkompatible og gjør det enkelt å oppgradere din løsning etter hvert som årene går. Gjennom vårt Flowire retrofitkonsept tilbyr vi en av markedets mest økonomisk gunstige løsninger for å beholde eksisterende kabling, men oppgradere til det siste innen IP kommunikasjon. Løsningen muliggjør IP over to trådskabel og en rekke andre kabeltyper. Ta kontakt i dag for et tilbud.

Zenitel logoGlobalt service hele døgnet
24/7 Kundeservice, globalt nettverk av distributører i 12 land og 90 høyt kvalifiserte service-ingeniører, gjør oss til en av de raskeste aktørene ved behov for teknisk støtte, service og vedlikehold. Våre ingeniører er akkreditert av Motorola og av myndighetene både for spesifikasjon og leveranser av avanserte systemer for infrastruktur i ATEX miljøer og for arbeid offshore i Nordsjøen.

Zenitel er notert på børs i Brussel, Euronext og har sitt hovedkvarter i Horten.